Ingrediente naturale

Principiul de baza in momentul crearii produselor Senia Soap a fost utilizarea de ingrediente cat mai pure, care provin doar din natura, fara adaosuri de parfum, coloranti sintetici sau conservanti. Pielea este cel mai mare organ al omului si absoarbe o mare parte din produsele pe care le folosim zilnic pe piele, din acest motiv trebuie sa o hrănim cu produse cat mai naturale, care ajuta la mentinerea ei sanatoasa, frumoasa si îi permit o functionare normala.

 Credem cu adevarat ca la baza realizarii sapunului natural și a cosmeticelor naturale stau doar cele mai bune ingrediente, pe care noi  le procuram din cele mai sigure surse, avand in vedere metodele de fabricare, certificatele de calitate si zonele de proveninenta. O mare parte din ingredientele noastre sunt de origine vegetala, obtinute din flori, seminte, nuci, alune, fructe, cu exceptia unor produse care contin: lapte de capră, miere si ceară de albine.

100 % NATURAL

Sinergia ingredientelor naturale alaturi de metoda de fabricare traditionala ajuta la crearea de sapunuri si cosmetice naturale care conferă trupului grija speciala de care are nevoie, dar mai mult de atât conferă  mintii si sufletului linistea si armonia pe care o cautam tot mai mult. Aceste doua elemente sunt baza ingredientelor Senia Soap.