Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Dreptul de autor
Site-ul  seniasoap.ro este proprietatea SC Senia Studio SRL, utilizarea acestuia implica acceptarea termenilor si conditiilor comerciale de mai jos. Utilizarea elementelor de continut din site SC Senia Studio SRL (informatii branduri, produse sau fotografii) fara acordul prealabil al sau intr-un scop care dauneaza intereselor sau imaginii companiei, se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Toate drepturile de autor asupra site-ului prezent la adresa seniasoap.ro, inclusiv continutul original, design-ul, look&feel-ul acestuia si bazele de date, sunt protejate de legea romana privind drepturile de autor si drepturile conexe si apartin in intregime Senia Studio SRL.

2. Produsele prezente pe seniasoap.ro
Produsele de pe seniasoap.ro sunt prezentate in ambalajul original al producatorului. Produsele sunt livrate in limita stocului disponibil, astfel incat Senia Studio SRL isi rezerva dreptul de a nu putea onora o comanda in cazul in care produsul comandat nu mai este pe stoc. Informatiile legate de produsele comercializate sunt cele furnizate de catre producator, atat acestea cat si fotografiile fiind prezentate cu titlu de exemplu, produsele livrate putand prezenta diferente ca si culoare, aspect, etc.. Produsele trebuie folosite si pastrate conform sugestiilor de pe site-ul seniasoap.ro, nerespectarea acestora este strict responsabilitatea clientului, se recomanda utilizarea lor externa.

3. Pretul produselor
Preturile produselor sunt cele prezentate pe site, SC Senia Studio SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile de vanzare ale produselor fara anuntarea in prealabil a clientilor. Fiecare oferta se desfasoara in perioada mentionata pe site, in limita stocului disponibil. Preturile afisate la fiecare produs include TVA-ul.

4. Conditii de livrare 
Livrarea produselor se face in 2-3 zile lucratoare si poate dura mai mult in functie de localitatea unde trebuia sa se faca livrarea produselor si de mijlocul de expeditie ales. Pentru produsele care nu sunt in stoc, in functie de produs, de cerintele clientului si de locatia din care ar putea fi aduse, SC Senia Studio SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare catre client, cu acordul in prealabil obtinut din partea clientului.Livrarea se face prin curier rapid, pretul de transport afisat se refera la aria de acoperire a curierului si nu se refera la localitatile cu km suplimentari. In cazul in care localitatea unde doriti sa va fie livrat coletul nu se afla in raza de acoperire a firmei de curierat, se poate ca taxa de curierat sa fie mai mare datorita km suplimentari, dar veti fi informat de aceasta inainte de a se trimite coletul.

5. Modalitati de plata 

SC Senia Studio SRL pune la dispozitie urmatoarele variante de plata:

-Plata prin ramburs- poti plati numerar la primirea coletului.

-Prin OP/transfer bancar- noi iti trimitem proforma, odata achitata, iti trimitem produsele dorite.

6. Returul produselor
Orice produs comandat se poate returna termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Produsul trebuie returnat folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, in ambalajul original, fara sa fi fost utilizat, desfacut sau deteriorat. Coletul se trimite pe adresa de unde a fost expediat. Taxele de transport pentru retransmitere colet sunt achitate de client. Inapoierea contravalorii comenzii se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la data returnarii, prin transfer bancar sau mandat postal.

7. Confidentialitate

Utilizarea site-ului seniasoap.ro implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Informatii personale furnizate in procesul de comanda sunt corecte si complete si, prin furnizarea acestora, devii responsabil pentru toate actiunile ce decurg din folosirea acestora.

Informatiile furnizate prin intermediul seniasoap.ro pot fi folosite pentru transmiterea diverselor anunturi referitoare la site-ul nostru, noutati, promotii, oferte, newsletter etc. Daca nu doriti sa primiti aceste notificari, te rugam sa ne anunti printr-un e-mail la adresa contact@seniasoap.ro  fie completand formularul de la rubrica de contact sau sa accesezi link-ul de dezabonare din josul fiecarui mail trimis de seniasoap.ro.

Orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul seniasoap.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va determina cercetarea penala impotriva celor care au initiat aceasta actiune.

seniasoap.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe aici.

SC Senia Studio SRL
CUI: RO 30874932
J26/1071/2012
Reghin, Str. Plugarilor nr. 3 A
Tel. 0748-65.11.05